Naše ďalšie portály

Andromedia SK (www.andromedia.sk)

    Andromedia SK s.r.o. Košice pôsobí na trhu od roku 2002- najprv ako subjekt SZČO a od roku 2012 ako firma, ktorá zmenila právnu formu na s.r.o. Odvtedy sa rozširuje porfólio našich produktov a služieb v prvom rade o nové, moderné a na Slovensku zatiaľ ojedinelé činnosti a špecializácie. Ide najmä o činnosti v oblasti vývoja elearningových obsahov a testovacích softvérov pre modernú personalistiku, vzdelávanie a kariérny rozvoj. Okrem nich ponúkame vlastné semináre, kurzy, školenia a tréningy. Čo robíme, to aj školíme.
    Naša práca nás baví a to je úžasná motivácia. Preto ak je to nevyhnutné, neexistujú pre nás soboty a nedele, piatky či sviatky. Pracujeme naplno, spoľahlivo, so vzťahom k tomu, čo robíme.

Edutest systems (www.edutest.sk)

EDUTEST systems je moderný interaktívny systém testov a tréningov, určených pre rozvoj a vzdelávanie zamestnancov vo všetkých dôležitých personálnych a odborných kompetenciách, ktoré priamo vplývajú na kvalitu ich práce, výkonnosť, motiváciu, dobré vzťahy s kolegami, ale aj celkovú schopnosť prinášať v zamestnaní efektivitu, proaktivitu, spokojných klientov a peniaze. EDUTEST(r) systems je zostavený zo šiestich batérií, v ktorých sa nachádzajú digitálne vzdelávacie obsahy- tréningy, testy, elearningové kurzy a ďalšie materiály, s napojením na systém riadeného vzdelávania a testovania. Tieto digitálne služby kombinujeme podľa potreby klienta s osobnými konzultáciami, koučingom, poradenstvom a celkové výsledky aktivít generujeme ako dátové, grafické reporty a odporúčacie správy. EDUTEST systems ako celok poskytuje prakticky neobmedzenú variabilitu a efektivitu pri rozvoji a vzdelávaní.

eAutoŠKOLA.sk (www.eautoskola.sk)

eAutoškola.sk je prvá slovenská elektronická online autoškola (učebňa) pre všetky autoškoly, autoškolákov, vodičov a žiakov. Obsahuje kompletnú výučbu vo forme multimediálnych materiálov, ktorá je potrebná pre teoretickú časť výcviku a úspešné absolvovanie záverečných skúšok žiadateľov o akékoľvek vodičské oprávnenie. Obsahy sú pripravené v súlade s oficiálnymi osnovami a priebežne sa aktualizujú. 

Online učebňa eAUTOŠKOLA.sk funguje formou ročných licencií - žiaci sa prihlasujú poskytnutým menom a heslom, ktoré autoškole vygenerujeme a študujú obsahy podľa potreby a bez obmedzenia prístupu či počtu žiakov. Online učebňa však okrem toho umožňuje majiteľom autoškôl a inštruktorom využiť aj služby dohľadu nad vzdelávaním vašich žiakov a zabezpečiť si tak dokonalý prehľad o tom, ktorý žiak kedy v učebni bol, čo študoval, kam klikol, ako testoval a podobne. Systém dohľadu je možné nastaviť na takzvaný vynútený režim, pri ktorom žiaci musia absolvovať (nielen pasívne sledovať, ale aj interaktívne klikať, odpovedať, testovať...) vybrané alebo všetky obsahy a testy, inak systém nevygeneruje certifikát o úspešnom absolvovaní. Celkom poľahky si tak môžete byť istí, že vaši žiaci vychádzajú na praktické jazdy už po absolvovaní teórie, ktorú si môžu začať overovať v praxi.

Veterany EU (www.veterany.eu)

Priatelia, navštívte náš spravodajský web o československých veteránoch a historickej technike, ktorý je najsledovanejším portálom tohto druhu v Čechách a na Slovensku!

(2009 - 2014) Veterany.EU
najčítanejší spravodajský portál o veteránoch doma i vo svete
info@veterany.eu
www.veterany.eu

Vydavateľ a prevádzkovateľ:
Andromedia SK, s.r.o. Košice
Jaroslav Verlík, konateľ
IČO: 46 819 738    DIČ: 2023594716
Vl. č. 30590/V    OR OS KE I

a

Občianske združenie Veterány.EU
Mýtna 39,
811 05, Bratislava 1 - Staré mesto
IČO: 42359376, DIČ: 2024075075
Registrácia MV SR: VVS/1-900/90-43364

 

REDAKCIA:


Konateľ:
Jaroslav VERLÍK
e-mail: info@veterany.eu

Šéfredaktor a sprostredkovanie veteránov:
Jaroslav FILO "Jaris”
telefón: +421 911 430 604 (O2)
e-mail: redakcia@veterany.eujaroslav.filo@veterany.eu

Redaktori:

Martin ŽARNOVICKÝ - pozvánky, reportáže, zaujímavosti, suveníry
e-mail: redakcia@veterany.eumartin.zarnovicky@veterany.eu

Peter VODIČKA - pozvánky, reportáže, zaujímavosti, letectvo
e-mail: peter.vodicka@veterany.eu

Tomáš HALŽA "Sergej” - pozvánky, reportáže, zaujímavosti, cyklus Veterány deťom
e-mail: sergej@veterany.eu

 

E-maily:

redakcia@veterany.eu -  redakčné info, príspevky, foto, texty, podklady, pozvánky...
info@veterany.eu - info o prevádzke stránky, spolupráca, info o inzercii...
prenajom@veterany.eu - historické vozidlá na prenájom (hľadanie aj prenajímanie)
suveniry@veterany.eu -  informácie ohľadom suvenírov s veteránskou tematikou

Dopisovatelia a spolupracovníci:

Patrik ŠPAČINSKÝ - pozvánky, reportáže, zaujímavosti
e-mail: patrik.spacinsky@gmail.com

Jaroslav BILKA "Gilbert” - seriál Motocykle čias minulých, železnice...

Za príspevky ďakujeme aj mnohým ďalším čitateľom a nadšencom historickej techniky. V prípade, ak pre naše stránky prispievate, radi vám bezplatne zriadime e-mailové konto s objemom 50MB v tvare:vasemeno@veterany.eu

Posledná zmena: Štvrtok, 23 júl 2015, 22:30