Technické požiadavky

Prezeranie multimediálnych materiálov si nevyžaduje žiadne zvláštne technické ani systémové požiadavky. Pre každý prípad uvádzame aspoň základné odporúčania:

  • aktualizujte svoj webový prehliadač na najnovšiu verziu - obsahy eAutoškoly sú optimalizované pre najnovšie technológie HTML5 a CSS3 + interaktivitu zabezpečuje JavaScript. Podporované sú všetky bežné typy prehliadačov Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer či Opera a Safari.
  • aktualizujte svoj bezplatný prehrávač Flash player pre prípad prezerania obsahov vo formáte SWF ( pre prezeranie na mobilných zariadeniach, ktoré nepodporujú SWF, sa automaticky zobrazujú obsahy v HTML)
  • odporúčame používať aspoň priemerne rýchle pripojenie na internet (obsahy zvládne aj bežné mobilné pripojenie)
  • odporúčame novšie operačné systémy Windows Vista, Windows 7, alebo Windows 8, prípadne systémy Mac OS.  Obsahy v mobilných zariadeniach prehrávajú všetky používané operačné systémy aj webové prehliadače.
  • odporúčame mať nainštalovaný bezplatný prehliadač pre dokumenty PDF - Adobe Reader - sťahujte zo stránky www.adobe.com.  
Neviem

V prípade akýchkoľvek problémov poskytujeme registrovaným užívateľom technickú podporu v pracovných dňoch od 9.00 - 20.00 na tel. 0948 203 003, alebo emailom (aj cez víkendové dni) na: info@mlearning.sk

Posledná zmena: Štvrtok, 23 júl 2015, 22:28