Prečo používame na našich kurzoch grafiky, dizajnu a multimédií verzie CS6

Priatelia, prednedávnom sme vás krátko informovali, že Adobe pristúpilo v najnovších, teda júnových verziách všetkých svojich softvérov v službe Creative Cloud (CC) k úprave doby používania skúšobných verzií z doterajších 30 dní na 7 dní. Keďže naše kurzy nerealizujeme ,,rýchloodchovom“ za 2-3 dni, ale rozvrh termínov realizujeme v rozpätí 2 až 10 týždňov, skrátenie skúšobných verzií na 7 dní prinesie komplikácie najmä začínajúcim grafikom, ktorí softvér nepoužívali komerčne, ale pre svoju vlastnú výuku a na skúšanie. Táto situácia je o to zložitejšia, že Adobe dlhodobo a naďalej neponúka Slovensku cenovo výhodnú  verziu Creative Cloud pre študentov a učiteľov a tak v ponuke pre kohokoľvek z nás je prakticky iba plná komerčná verzia CC, ktorá môže pre začínajúceho grafika bez príjmov z tejto činnosti znamenať istú záťaž.

Z tohto dôvodu naďalej realizujeme naše kurzy vo verziách programov CS5.5 a CS6, ktoré sú bezprostrednými predchodcami najnovších CC verzií. Prosíme teda účastníkov našich kurzov, aby si neinštalovali CC verzie, pretože tie im k domácim zadaniam a projektom v skúšobnom režime pobežia iba 7 dní, čo nestačí na naše vzdelávacie aktivity. I keď verzie CS5.5 a CS6 sú staršie  vydania, poskytujú – až na menšie výnimky – maximálne množstvo všetkej funkcionality, z ktorých pohodlne nadobudnete vedomosti a zručnosti. O rozdieloch, ktoré v CC verziách oproti CS5.5 a CS6 sú, na kurzoch vždy informujeme, keďže všetko dianie v našej branži pozorne sledujeme.

Linky na stiahnutie 30-dňových skúšobných verzií produktov Adobe CS6 nájdete na každej jednotlivej produktovej stránke ponuky našich akreditovaných kurzov v hlavnom menu nášho portálu. Nájdete ich aj KLIKNUTÍM SEM.

V prípade, že potrebujete poradiť, neváhajte nás kontaktovať!
Jaroslav Verlík, tel. 0948 203 003
email: info@mlearning.sk

Be the first to comment

Leave a Reply